Rijschool Michiel

Reviews

Hier mogen mensen die hun rij-opleiding bij mij gevolgd hebben hun ervaringen achter laten. Neem gerust een kijkje! 

5/5
Ik heb ten eerste altijd met plezier rijles gehad. Er hing altijd een goede sfeer, waardoor het lessen veel gemakkelijker ging. Kortom gezellig, maar tegelijkertijd ook zeer effectief en leerzaam.
| Bram Smolders
Geslaagd in 2020
5/5
Ik heb altijd genoten van de rijlessen van Michiel. Door de combinatie van humor maar ook zijn rustige persoonlijkheid hing er altijd een ontspannen en relaxte sfeer in de auto. Michiel heeft mij het zelfvertrouwen gegeven wat elke beginnend chauffeur verdient!
| Maud Aldenzee
Geslaagd in 2020
5/5
Ik ging altijd met plezier naar de rijles. Het waren leuke en leerzame rijlessen, waarin feedback altijd op een positieve manier werd gegeven. Daarnaast hing er een fijne en gezellige sfeer, waardoor ik me vanaf het begin op mijn gemak voelde.
| Marissa Kupers
Geslaagd in 2020
5/5
Ik heb de rijlessen altijd als positief ervaren, flexibel met het inplannen van de rijlessen en erg gezellig!
| Suzanne Huberts
Geslaagd in 2019
5/5
Leerzame en leuke lessen met prettige sfeer! Ik heb met veel plezier bij Michiel gelest!
| Anouk Clephas
Geslaagd in 2019
5/5
5 sterren! Erg goede rijlessen gehad. Een fijne sfeer in de auto. Duidelijke uitleg, over hoe je bepaalde handelingen het beste kunt uitvoeren en waarom, maar ook bijvoorbeeld hoe de auto werkt. De rijlessen zijn persoonlijk op een manier die het beste bij je past. En in één keer geslaagd!
| Sharon Groot
Geslaagd in 2019
5/5
Ik heb ontzettende leerzame en gezellige rijlessen bij Michiel gehad. Wat ik als super positief heb ervaren is hoe geduldig hij is!
| Lara
Geslaagd in 2019
5/5
De rijlessen waren altijd erg leerzaam, altijd goede tips! En gezellig!
| Nina Jenniskens
Geslaagd in 2018
5/5
Tijdens de rijlessen van Michiel heb ik gemerkt dat hij oprecht geïnteresseerd is en verder kijkt naar persoonlijke kwaliteiten. Hij probeert je inzicht te geven in het verkeer en legt uit waarom je waar moet kijken! Ook vond ik het leuk dat er plek was voor humor! Ik vond mijn rijlessen altijd erg leuk!
| Fenna
Geslaagd in 2017
5/5
Ik was zeker geen natuurtalent wat betreft autorijden. Michiel heeft altijd veel geduld met mij gehad, maar bleef altijd positief. De rijlessen waren altijd gezellig, hierin kwam ook altijd veel humor aan te pas. Ik ging iedere keer met plezier de rijles tegemoet. Door teampower ben ik in één keer geslaagd!
| Anke Fleurkens
Geslaagd in 2017
5/5
Altijd fijne rijlessen gehad bij Michiel! Veel geleerd en het was ook altijd gezellig!
| Demi Vaessen
Geslaagd in 2019
5/5
De creatieve manier van lesgeven van Michiel heeft mij veel hulp geboden op weg naar mijn rijbewijs! Bovendien was het ook altijd gezellig in de auto met Michiel!
| Fleur Henckens
Geslaagd in 2020
5/5
Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Erg op mijn gemak in de auto gezeten doordat er ook een grapje op zijn tijd gemaakt kon worden. Minder lessen nodig dan in het pakket zaten, eerste keer geslaagd.
| Kay Wijenberg
Geslaagd in 2011
5/5
Ik heb toen ik 18 was hele leuke en leerzame auto rijlessen gehad van Michiel. Hij bleef tijdens het lessen erg rustig en liet me waar kon zelf leren van mijn fouten. Hoe meer ik het autorijden onder de knie kreeg, des te meer grappen er gemaakt konden worden. Hierdoor ging ik altijd met veel plezier lessen. Tevens laat hij je pas op examen gaan als je daar ook echt klaar voor bent. Ik heb mijn rijbewijs de eerste keer behaald. Door de ontspannen sfeer heb ik altijd erg fijn gelest.
| Maud Verstappen
Geslaagd in 2011
5/5
In 2008 geslaagd voor mijn rijbewijs onder leiding van michiel. Het waren ontzettend gezellige lessen, waardoor je ontspannen je lessen kon volgen en je steeds zelfverzekerder werd in de auto.
Top instructeur!
| Lian Vullings
Geslaagd in 2008
5/5
Ik heb niet vanaf het begin mogen lessen met Michiel maar vanaf het moment dat ik les kreeg van Michiel heb ik het ervaren als hele fijne lessen. Op een hele creatieve en leuke manier, waardoor je ook graag wilt leren. Een super fijne/goede instructeur!!
| Fleur
Geslaagd in 2018
5/5
Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad. De rij lessen waren altijd gezellig! En ik heb ook zeker heel veel geleerd!!
| Julie Leeuwis
Geslaagd in 2020
5/5
Super fijne lessen gehad bij Michiel! Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd in auto. Niks wordt overhaast en er is genoeg ruimte voor vragen. In één woord: super!!
| Eline Huisman
Geslaagd in 2016
5/5
Ik was toen heel erg bang om te gaan rijden, Michiel luistert heel goed naar je en heeft mij ontzettend geholpen met mijn angsten, ik heb heel veel plezier gehad met mijn rijlessen heel veel lol maar ook serieus, ben super blij dat ik die stap heb genomen en dat Michiel mij zover heeft geholpen om mijn angsten weg te nemen en uiteindelijk ben ik mede daardoor geslaagd.
| Inez
Geslaagd in 2019
5/5
Ik heb mijn rijlessen gehad van Michiel en ik ben zeer tevreden. De sfeer in de auto was altijd goed en ik kon erg met Michiel lachen. Ik voelde me snel op mijn gemak en ik raad anderen aan om het rijbewijs onder begeleiding van Michiel te halen!
| Ferd van Vliet
Geslaagd in 2018
5/5
Altijd super fijne lessen gehad bij Michiel. Hij was waar kon erg flexibel met rijlessen inplannen. In de auto was het altijd gezellig en voelde het meteen vertrouwd.
| Silke Deenen
Geslaagd in 2019
5/5
Ik heb in de auto met Michiel altijd een gezellige en fijne tijd ervaren. Hij is altijd erg geïnteresseerd en betrokken. Hij geeft op een rustgevende manier uitleg en zorgt ervoor dat je alles goed beheerst. Zeker een aanrader voor zoekenden naar een rijschool.
| Nouri
Geslaagd in 2020
5/5
Na een mislukt rijlesavontuur bij een andere rijschool, ben ik bij Michiel terecht gekomen! Wat een verademing was dat, gezellig, goede uitleg, en al snel voelde ik mij comfortabeler in de auto. De sfeer die gecreëerd werd was echt top (ik vond rijlessen eerst niet echt leuk) maar ik betrapte me er zelf op dat ik er steeds meer zin in kreeg. Hierdoor ging ik ook beter leren en ging de voortgang flink vooruit. Iedereen aan te raden!!!!
| Jasper
Geslaagd in 2015
5/5
De rijlessen bij Michiel heb ik altijd als prettig ervaren. Hij voelt goed aan wat je nodig hebt, waardoor je met zekerheid kunt zeggen dat je er klaar voor bent om zelf de weg op te gaan. Rustig, duidelijk en gezellig zijn zeker kenmerken die bij Michiel terug te vinden zijn. Een top instructeur!
| Amee Huisman
Geslaagd in 2012
5/5
Zeer leuke lessen gehad met een positieve sfeer.
| Jelle Stevens
Geslaagd in 2020
5/5
Ik heb rijlessen bij Michiel gevolgd en het examen in 1 keer gehaald. Hij heeft van begins af aan op een leuke en duidelijke manier uitgelegd hoe je moet rijden en duidelijk gemaakt waar op te letten voor veiligheid terwijl je doorrijd terwijl je makkelijk meestroomt met het verkeer. Waren gezellige lessen!
| Robin van Saarloos
Geslaagd in 2020
5/5
De rijlessen bij Michiel waren altijd een feest. Hij is rustig en neemt altijd de tijd om alles rustig uit te leggen. Ook al begrijp je het niet, hij gaat door tot je het snapt. Verder is Michiel ook super gezellig en houd hij van een grapje. Kortom bij Michiel heb je gezellige, leerzame en vooral leuke rijlessen Een top rij-instructeur!
| Fleur Frederix
Geslaagd in 2017
5/5
Het is altijd gezellig en Michiel geeft duidelijk en rustig uitleg waardoor je ook begrijpt wat je aan het doen bent.
| Ko Janssen
Geslaagd in 2020
5/5
In het begin tijdens de coronatijd tot aan nu heb ik lessen gevolgd bij Michiel. Ik heb de rijlessen als goed ervaren en heb veel van Michiel kunnen leren. Als bepaalde dingen niet lukken dan neemt hij hier goed te tijd voor om het uit te leggen en te oefenen. Michiel legt alles op een duidelijke manier uit en geeft leerzame lessen waarbij ik goed vertrouwen kon krijgen in het rijden. De rijlessen zijn ook zeker altijd gezellig en er hangt een prettige sfeer in de auto. Ik raad Michiel zeker aan! Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
| Steffi Willems
Geslaagd in 2021
5/5
De rijlessen bij Michiel hadden altijd een goede sfeer en waren heel leerzaam. Door de rust en dat alles op jou tempo gaat heb je het goed onder de knie. Hij is er ook altijd ruim op tijd. Het zijn zeker de vijf sterren waard.
| Roos Coppus
Geslaagd in 2021
5/5
Super fijne rijlessen gehad. Michiel heeft veel geduld en legt alles goed uit. Hij ziet je verbeter punten en gaat er mee aan de slag. Ik heb een goede voorbereiding gehad voor mijn examen en ik ben in een keer geslaagd!
| Loreen Driessen
Geslaagd in 2022
5/5
De rijlessen bij Michiel waren altijd erg fijn en leuk. Michiel heeft mij veel kunnen leren en mij goed voorbereidt op het rij-examen. Er hing altijd een goede sfeer, hij staat open voor een praatje en een grapje tussendoor, en hij zorgt ervoor dat je met een goed en voldaan gevoel de auto uitstapt na de rijles. Absoluut een aanrader!
| Jada Baltissen
Geslaagd in 2022
5/5
Ik vond de lessen bij Michiel altijd super leuk! Elke les had een eigen uitdaging waar rustig de tijd voor werd genomen.. verder super flexibel met het inplannen van de lestijden. Echt super fijn!
| Lynn van Wanrooij
Geslaagd in 2023
5/5
De lessen bij Michiel heb ik als prettig en leerzaam ervaren! Hij legt de aandacht op je verbeterpunten, waardoor je per les merkt dat je dingen bijleert. Verder is er altijd tijd voor een gezellig praatje tussendoor. Ook is Michiel flexibel met het inplannen van lessen. Top!!
| Daphne Gooren
Geslaagd in 2024
1/5
Heb jij ook bij mij gelest? We horen graag wat je ervan vond! Laat jouw review achter voor de volgende leerling. Alvast bedankt!
| Jouw review hier?
We horen graag jouw mening

Gefeliciteerd!